Stresshantering

Stresshantering och livskvalitet

Jag har under många år arbetat med stresshantering utifrån en rad olika vinklar och metoder. Det har resulterat i ett 5 stegs program som jag nu uppdaterar, tydliggör och presenterar i slutet av april.

Det bygger på att först skapa medvetenhet hos personen vad som triggar igång stress, och slutar med att implementera det nya och få in hållbara vanor.

5 stegs programmet Från Stress till Styrka kommer erbjudas över nätet, i workshops, genom grupp coaching och kommer finnas i fem olika nivåer där Du väljer det som passar dig bäst.

Håll utkik och jag återkommer i slutet av april.

De flesta av oss har ett komplicerat förhållande till stress och som vårt samhälle ser ut är det svårt att helt undvika stressens baksida. Det är en klar fördel att lära sig hur man hanterar sin egen stress, att kunna sortera och prioritera. Det är också lika viktigt att ta ett helhetsgrepp om både arbetslivet och privatlivet för kunna göra hållbara förändringar. Forskning visar att våra copingstrategier tillsammans med vår attityd till stress spelar stor roll hur väl vi lyckas att handskas med stress. Här kan du lyssna till Kelly McGonigal som talar om att göra stress till sin vän. http://www.ted.com/talks/kelly_mcgonigal_how_to_make_stress_your_friend

Hos mig får du individuellt anpassade råd utifrån din situation. Du kan boka upp en tid hos mig på praktiken eller över telefon/skype. Vill du att jag kommer och föreläser för ditt företag/förening/kommun så hör du av dig till mig på fia@arcadiafriskvard.se