Här kan du beställa boken Öst möter Väst – Mental träning över gränserna. Du klickar på länken och kommer direkt till webshopen och boken levereras till dig inom en vecka.
https://shop.books-on-demand.com/medicin-halsa/ost-moter-vast/

Öst möter väst-front cover01ÖST MÖTER VÄST – Mental träning över gränserna av Fia Hobbs.
“Detta är en ovanlig bok i sin genre personlig utveckling. Fia Hobbs delar med sig av glimtar ur hennes liv som terapeut och möten med qigongmästare världen över som gjort ett starkt intryck. Boken sträcker sig över en period på drygt 20 år och handlar om hennes erfarenheter av mental träning ur österländsk och västerländsk synpunkt och hur hon kombinerar Traditionell Kinesisk Medicin och Neuro Lingvisitisk programmering, NLP. Hon lyckas med att väva samman reseskildringar från Kina samtidigt som den är högaktuell inom cancervården och allt ur ett personligt perspektiv”.

REFLECTIONS; A story of Hope, Healing, Facing Fears and Finding Purpose av Brian & Fia Hobbs.
Denna bok är baserad på min mans blogg som han skrev efter han fick sitt cancerbesked. Sju månader senare avled han i februari 2018.
Boken är full av insikter och hopp såväl som brutalt ärlig. Att läka kan ske på det fysiska planet eller det mentala och spirituella. Brian läkte sin själ men kroppen hade gjort sitt.
Jag skriver om mina reflektioner som närstående och även från min synvinkel som terapeut. Boken är skriven på engelska och kommer ut i maj 20120. Jag kommer ha exemplar i handen redan september 2019 och vill du förhandsbeställa ditt exemplar kan du höra av dig till mig.

Vill du veta mer om innehållet kan du följa min offentliga sida på facebook Fia Hobbs author och du kan även få uppdaterad information på denna sida.
www.fiahobbs.com